Hoe ben ik opgegroeid?

Hoe ben ik opgegroeid?

FullSizeRender

Persoonlijk Filmpje

Momenteel ben ik bezig met een persoonlijk filmpje dat deze week te zien zal zijn op onder andere mijn website maar ook op verschillende social media platformen waaronder Facebook en YouTube. Het filmpje laat zien hoe ik opgegroeid ben. Vanaf mijn geboorte tot aan het einde van groep 8 zijn er verschillende foto’s van mij gemaakt. Deze waren allemaal in 6 grote fotoboeken opgeslagen. Ik heb de meest leuke foto’s geselecteerd, gedigitaliseerd en verwerkt in een fimpje. Hierdoor krijg je een mooi beeld van hoe ik opgegroeid ben in mijn kinderjaren.

Update: Het filmpje is af en te zien op deze pagina: http://kristanvandenbrink.nl/portfolio/my-story/

About Kristan van den Brink

Ik ben Kristan van den Brink (23 jaar) een afgestudeerde MBO niveau 4 student op het vakgebied Interactieve Vormgeving. Momenteel volg ik de HBO studie Small Business & Retail Management aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort.

Leave a Reply