Flamea Deur Bordje 1

Company Naam Bordje

Wij hadden in het begin van het schooljaar als groep een eigen kantoor gekregen waar wij heel het 1ste schooljaar zouden zitten. In dit kantoor moesten wij een product/dienst ontwikkelen om uit te brengen op de Nederlandse markt. Wij wilden het helemaal ons eigen kantoor maken. Voordat wij onszelf de naam “Flamea” hadden gegeven, heette wij “Company A”. Dit omdat wij het allereerste kantoor hadden gekregen in de school van alle andere company’s op de opleiding Small Business & Retail Management aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort.

Aan de voorkant van ons kantoor naast de ingang (bij de deur) hing een standaard naambordje met daarop de tekst: “Company A” Wij hebben besloten om een eigen naambordje te maken voor ons kantoor. Er is geprobeerd om de vormgeving van het logo terug te laten komen in heel het ontwerp van het naambordje. Dezelfde kenmerkende vormen zijn gebruikt in het ontwerp van het naambordje. Het resultaat kan je zie op de bijgevoegde afbeeldingen. Dit naambordje heb ik volledig gemaakt in het programma Photoshop van Adobe.

Ik ben enorm tevreden over het resultaat omdat het Flamea logo er goed uit springt waardoor het naambordje gelijk opvalt. Maar ik ben er ook erg tevreden over omdat ik veel positieve reacties heb gekregen van andere company groepen maar ook van mijn eigen company leden over het door mij gemaakte Flamea naambordje. Ook de docenten van de opleiding vonden het naambordje er erg mooi uitzien. Onze groep was de eerste die het standaard naambordje hadden vervangen voor een eigen exemplaar. Hierdoor vielen wij als groep gelijk een klein beetje op. Kort hierna volgde andere company’s ons voorbeeld op.

Leave a Reply