My Story

Ik ben geboren op 11 mei in het jaar 1992 in Amersfoort. De basis school waarop ik gezeten heb is de openbare dalton school de Achtbaan ook in Amersfoort. Na de basis school ben ik doorgestroomd naar de middelbare school het Stromenland (wat nu anders heet) naast de meridiaantunnel in Amersfoort. Na 2 jaar daar te hebben gezeten ben ik naar de middelbare school het Farel College verhuist omdat het niveau te makkelijk was voor mij. Na mijn middelbare schooltijd ben ik de opleiding Interactieve Vormgeving gaan volgen op zowel het Creative College in Amersfoort als het Grafisch Lyseum in Utrecht. Ik heb mijzelf gespecialiseerd in het maken van grafische creaties die vooral gebruikt worden voor digitale media. Logo’s & Websites zijn de gebieden waar ik mij het meest mee bezig hou. Naast al het visuele hou ik mij ook bezig met het codeerwerk van waaronder websites. Momenteel studeer ik aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. En heb ik mijn interesse getoond in het vakgebied Small Business & Retail Management. Dit is een erg leuke & boeiende HBO opleiding die ik met plezier volg.

Ik heb een filmpje gemaakt dat laat zien hoe ik opgegroeid ben. Vanaf mijn geboorte tot aan het einde van groep 8 zijn er verschillende foto’s van mij gemaakt. Van waaronder mijn bezoekjes aan de dierentuin tot aan foto’s van mijn basisschool waar ik glimlachend uit rennen kwam. Verschillende mensen zijn te zien in het filmpje, Zo zijn onder andere mijn moeder, vader, broertje, oom, nichtje, neefje en mijn oma te zien in het filmpje, zij zijn natuurlijk onderdeel geweest van mijn jeugd maar ook heel veel andere personen zijn onderdeel geweest van mijn jeugd. Ik vind zelf dat ik een leuke jeugd heb gehad over de periode waar het filmpje over gaat. De foto’s die je ziet waren allemaal in 6 grote fotoboeken opgeslagen. Ik heb tussen alle foto’s de meest leuke foto’s geselecteerd, gedigitaliseerd en verwerkt in het filmpje. Het filmpje heb ik gemaakt met After Effect & Premiere Pro. Dit zijn beide programma’s van Adobe. Bovenaan de pagina staat het filmpje. Enjoy

Special Thanks to

Rene Koemans
Yvonne Van den Brink
Erik van den Brink
Jari van den Brink
Yorick de Wit
Carissa de Wit
Ria Hirt
Chantal Hessing
Jenny Prijt
Bastiaan Prijt
Róbin van Kessel
Ramon van Kessel
Samantha van Soelen
Pieter Thiel
Kevin Plooyer
Sjoerd Hendriks

Rachelle Renes
Robi Boes
Kevin den UiJl
Daan Schakelaar
Lindsey Engels
Melissa Hessing
Joey Sandmann
Bram Hol
Jos Pols
Kevin Rolleman
Rahul Khetarpal
Maikel Tollenaar
Micheal Ligtermoet
Indy Last
Stefan Langenberg
Konijn Twister

De bovenstaande namen zijn de namen van mensen die in het filmpje voorkwamen. Natuurlijk bedank ik ook de mensen die voorkwamen in het filmpje waarvan ik de namen niet meer wist!

Leave a Reply